Voor als de gezondheid van uw huisdier voorop staat!

Begonnen als zelf slachtende slager, met een tot in de omtrek bekende slagerij. Buiten werktijd altijd bezig met honden, Labradors in het bijzonder, kwamen we erachter dat echt goed hondenvoer lastig te vinden is. Vaak wordt het hondenvoer aangevuld met ingrediënten die de gezondheid van de hond, niet ten goede komen.

Door de kennis van vlees en de kennis van honden, in combinatie met het volgen van verschillende opleidingen. Dit om alles te leren en te begrijpen over o.a. de spijsvertering van honden en katten, ontstond het idee om zelf hondenvoer te gaan maken. We hebben dit plan uitgebreid besproken met een bevriende dierenarts, een nutritionist en een oude schoolvriend. Deze oude schoolvriend werkzaam in de voedingsbranche en heeft samen met ons fabrieken bezocht. Met alle kennis van iedereen bij elkaar, hebben we goede contacten weten te leggen voor betrouwbare inkoopkanalen. Hierdoor kunnen we het allerbeste vlees en alle hoogwaardige ingrediënten inkopen en gebruiken voor het maken van het honden- en kattenvoer van Meadowfield. Alle fabrieken waar we mee samen werken, hanteren hoge standaarden voor voedselveiligheid, we kunnen dus zeggen; dat iedere schakel in het proces, zorgt voor een prachtig eindresultaat waar we met recht trots op zijn. Maar vooral, waar honden en katten met smaak van eten en waar ze mee in een perfecte conditie blijven. We merken dat veel van onze klanten echt FAN zijn van onze producten en dit ook graag doorgeven als tip aan andere honden- of katteneigenaren. 

In het kort een aantal producten op een rij 

Alle producten zijn natuurzuiver, er worden geen synthetische antioxidanten toegevoegd en dankzij Omega 3 en Omega 6 behoudt uw kat of hond een prachtig glanzende vacht en geeft u huidproblemen minder kans. Blikvoer, natvoer van Meadowfield bestaat uit minimaal 90% puur vlees, aangevuld met groenten en bijvoorbeeld bessen, voor de kat voegen we soms wat kattenkruid toe. We merken dat het overstappen van een ander merk voer, eigenlijk altijd positief verloopt.

Naast blikvoer, hebben we twee verschillende brokken voor honden en katten; geperste brok of een krokante brok. Beide brokken zijn van topkwaliteit, het productieproces is van de beide brokken anders, maar een ding hebben we gemeen; de samenstelling van de honden- en kattenbrokken is 100% Natuurlijk zonder geur-, kleur- of smaakstoffen. Net als bij mensen is het soms fijn om tussen de maaltijden iets te kunnen snoepen of snacken, zeker voor pups en jonge honden zijn trainingssnacks in uw jaszak iets wat u helpt bij het aanleren van de benodigde commando's. Het is dus zeker van belang om voor alle tussendoortjes te kiezen voor 100% natuurlijke snacks. Dit is de reden dat onze snacks die we hebben ontwikkeld uiteraard voldoen aan onze hoge standaard – 100% natuurlijk – zonder poespas, maar 100% lekker en geschikt om mee te trainen of uw hond mee te belonen.

De voordelen van onze producten op een rij

 Zorgt voor een goede werking van het maag-darmstelsel
 Stevige ontlasting
 Eiwitten, energie en mineralen, volledig in evenwicht
 Complete voeding voor alle rassen, voor alle leeftijden
 In principe geen extra supplementen nodig

 Glanzende vacht
 Mooi gebit en gezond tandvlees


Alle producten, zoals het dagelijkse voer en de snacks van Meadowfield, dragen bij aan het gezond oud laten worden van uw hond of kat.