Van slager tot hondenvoerspecialist: Het Verhaal van Marcel Bakker

Marcel Bakker, ooit begonnen als zelf slachtende slager met een tot in de omtrek bekende slagerij, heeft zijn passie voor vlees en honden gecombineerd tot een succesvolle onderneming in de dierenvoedingsindustrie. Zijn liefde voor Labradors en zijn ervaring als slager hebben hem geïnspireerd om hoogwaardig honden- en kattenvoer te ontwikkelen dat de gezondheid en het welzijn van huisdieren voorop stelt.

De zoektocht naar echt goed hondenvoer

Buiten werktijd was Marcel altijd bezig met honden, met name Herdershonden en Labradors. Door zijn passie voor vlees en het fokken van honden ontdekte hij dat echt goed hondenvoer lastig te vinden is. Veel hondenvoer wordt aangevuld met ingrediënten die de gezondheid van de hond niet ten goede komen. Marcel besloot zijn kennis en ervaring in te zetten om hier verandering in te brengen.

Ontwikkeling van een ruim assortiment

Dankzij zijn grote kennis en kunde van vlees, zijn ervaring met het fokken van honden en het volgen van verschillende opleidingen, heeft Marcel Bakker een ruim assortiment aan honden- en kattenvoer ontwikkeld. Daarnaast biedt hij ook verantwoorde snacks en supplementen aan. Tijdens diverse opleidingen heeft hij zijn ervaringen kunnen aanvullen met kennis over de spijsvertering van honden en katten.

Samenwerking met Experts

Marcel heeft zijn idee uitgebreid besproken met een bevriende dierenarts, een nutritionist en een oude schoolvriend die werkzaam is in de voedingsbranche. Samen hebben ze fabrieken bezocht en betrouwbare inkoopkanalen weten te leggen. Hierdoor kan Marcel het allerbeste vlees en alle hoogwaardige ingrediënten inkopen en gebruiken voor het maken van het honden- en kattenvoer van Meadowfield.

Hoge Standaarden voor Voedselveiligheid

Alle fabrieken waar Marcel mee samenwerkt, hanteren hoge standaarden voor voedselveiligheid. Iedere schakel in het proces draagt bij aan een prachtig eindresultaat waar het team met recht trots op is. Het resultaat is voer waar honden en katten met smaak van eten en waarmee ze in perfecte conditie blijven.

Tevreden Klanten en Ambassadeurs

Veel klanten zijn echte fans van de producten van Meadowfield en geven dit graag door als tip aan andere honden- en katteneigenaren. Het enthousiasme van tevreden klanten is een belangrijke drijfveer voor Marcel en zijn team om te blijven innoveren en de beste kwaliteit te leveren.

"Ons doel is om honden en katten te voorzien van voedzaam en smakelijk voer dat bijdraagt aan hun gezondheid en welzijn. We zijn trots op wat we hebben bereikt en blijven ons inzetten voor met geluk van huisdieren." - Marcel Bakker

Het verhaal van Marcel Bakker laat zien hoe passie, vakmanschap en samenwerking kunnen leiden tot hoogwaardige producten die het verschil maken in het leven van honden en katten. Met Meadowfield heeft hij een merk neergezet dat staat voor kwaliteit, gezondheid en liefde voor dieren.In het kort een aantal producten op een rij 

Alle producten zijn natuurzuiver, er worden geen synthetische antioxidanten toegevoegd en dankzij Omega 3 en Omega 6 behoudt uw kat of hond een prachtig glanzende vacht en geeft u huidproblemen minder kans. Blikvoer, natvoer van Meadowfield bestaat uit minimaal 90% puur vlees, aangevuld met groenten en bijvoorbeeld bessen, voor de kat voegen we soms wat kattenkruid toe. We merken dat het overstappen van een ander merk voer, eigenlijk altijd positief verloopt.

Naast blikvoer, hebben we twee verschillende brokken voor honden en katten; geperste brok of een krokante brok. Beide brokken zijn van topkwaliteit, het productieproces is van de beide brokken anders, maar een ding hebben we gemeen; de samenstelling van de honden- en kattenbrokken is 100% Natuurlijk zonder geur-, kleur- of smaakstoffen. Net als bij mensen is het soms fijn om tussen de maaltijden iets te kunnen snoepen of snacken, zeker voor pups en jonge honden zijn trainingssnacks in uw jaszak iets wat u helpt bij het aanleren van de benodigde commando's. Het is dus zeker van belang om voor alle tussendoortjes te kiezen voor 100% natuurlijke snacks. Dit is de reden dat onze snacks die we hebben ontwikkeld uiteraard voldoen aan onze hoge standaard – 100% natuurlijk – zonder poespas, maar 100% lekker en geschikt om mee te trainen of uw hond mee te belonen.

De voordelen van onze producten op een rij

 Zorgt voor een goede werking van het maag-darmstelsel
 Stevige ontlasting
 Eiwitten, energie en mineralen, volledig in evenwicht
 Complete voeding voor alle rassen, voor alle leeftijden
 In principe geen extra supplementen nodig

 Glanzende vacht
 Mooi gebit en gezond tandvlees


Alle producten, zoals het dagelijkse voer en de snacks van Meadowfield, dragen bij aan het gezond oud laten worden van uw hond of kat.